مرحله اول

ابتدا گوشت قرمز یا مرغ را در ضخامت‌های کم (حدوداً نیم سانتی‌متر یا حتی کمتر) را به قطعات کوچک مستطیلی شکل برش دهید. دقت کنید اگر از گوشت قرمز استفاده می‌کنید باید آن را در جهت الیافش برش بزنید در غیر این صورت گوشت قرمز سفت شده و حالت مطلوب خود را از دست می‌دهد. سپس گوشت ها را در یک ظرف با زعفران آب شده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه ها طعم دار کنید.

نکته: برای اینکه راحت‌تر برش را انجام دهید پیشنهاد می کنیم گوشت را ابتدا به خوبی شسته و سپس دور آن را سلفون پیچیده و آن را مدتی در یخچال فریزر قرار داده تا حالت نیمه منجمدی به خود بگیرد. سپس آن را خارج کرده و به راحتی در ضخامت‌های بسیار کوچک به‌صورت ورقه ورقه برش می‌دهیم.

 

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

 

مرحله دوم

در گام بعدی ظرف مناسبی را انتخاب می‌کنیم و پیاز را به‌صورت ریز رنده می‌کنیم، سیر را له کرده و به آن اضافه می‌کنیم. فلفل و پودر آویشن را هم فراموش نکرده و به همراه مقدار کمی روغن (جهت طعم بهتر می‌توان از روغن زیتون استفاده کرد) به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم. تکه‌های گوشت یا مرغ را که در مرحله قبلی آماده کرده بودیم را درون ظرف قرار می‌دهیم.

نکته: اگر از گوشت قرمز استفاده می‌کنید باید نمک را در مراحل پایانی به آن اضافه کنید چراکه اگر از ابتدا به آن نمک بزنیم گوشت حالت سفتی به خود می‌گیرد؛ اما اگر از گوشت سفید یا گوشت مرغ استفاده می‌کنید در همین مرحله نیز می‌توانید نمک را هم به مخلوط بالا اضافه کنیم.

در نهایت درب ظرف را بگذارید و به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار داده تا مزه دار شده و به‌اصطلاح مواد به خورد گوشت برود. پس از آن ماهیتابه رو روی شعله قرار داده و مواد را تفت دهید. دقت کنید که با درجه حرارت بالا گوشت را تفت دهید، زیرا اگر درجه حرارت پایین باشد ممکن است گوشت آب بی اندازد و شکل جالبی به خود نگیرید.

 

مرحله سوم

پس از حدوداً 20 دقیقه؛ قارچ، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و پیاز را خلال کرده و به ظرف اضافه کنید و با درجه حرارت پایین‌تری به مدت 10 دقیقه دیگر تفت دهید. در ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ماهی تابه دیگر با کمی روغن تفت دهید. بعد از اتمام تفت پیاز ها آن را درون ظرف دیگر بریزید و قارچ را به همراه فلفل دلمه ای به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهی تابه با کمی آبلیمو تفت دهید. برای اینکه برش های قارچ آب نیندازد، حرارت شعله را زیاد کنید.

طرز تهیه کباب ترکی مرغ به روش رستورانی

 

مرحله چهارم

حال موادی که در ماهیتابه تفت داده اید را به ماهیتابه مخلوط گوشت اضافه کنید و به همراه گوجه فرنگی، سیر رنده شده، نمک و فلفل دوباره تفت دهید.

 

مرحله پنجم

در انتها می توانید این مخلط را با نان باگت یا نان مخصوص کباب ترکی سرو کنید. پیشنهاد می کنیم ابتدا نان را با کمی سس مخصوص کباب ترکی یا کمی خردل و یا سس مایونز مزه دار کنید و سپس مواد کباب ترکی را داخل نان بریزید و به همراه کاهو یا کلم، گوجه فرنگی و خیارشور میل کنید. همچنین اگر مایلید که مواد کباب ترکی را به صورت آماده تهیه کنید می توانید بسته کباب ترکی پخته شده از شرکت پانی را تهیه کنید.

طرز تهیه دونر کباب رستورانی

 

مشاهده

قیمت گوشت کباب ترکی


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها